SKHRFonline


Visa upp kaninhoppning 7-8 nov i Birmingham

Förbundet har fått en inbjudan att åka över till England och delta på National Pet Show 7-8 november i Birmingham.
Avresa sker från Arlanda torsdag den 5 november och hemresa måndag den 9 november.

Vi söker fyra personer med två kaniner vardera som vill åka över och visa upp kaninhoppning.
Företaget står för flygresa och boende, och det som tillkommer för dig är veterinärbesiktning och chipmärkning innan avresan, resa till och från Arlanda samt mat under dagarna. Dessutom krävs det att ni löser eventuell transport av flygburarna innan avresan.

Är du intresserad av att åka? Skicka in din ansökan till förbundet på styrelsen@skhrf.com

Din ansökan ska innehålla en kort presentation av dig och dina kaniner där er erfarenhet framgår för både dig och dina kaniner. Vi söker kaniner som kan prestera inomhus på elithöjd med massor av publik, kamerablixtrar osv.

Ansökan är bindande, så om du blir utvald och sedan väljer att inte åka kommer du själv få stå för flygresorna och boende. Så tänk igenom ansökan ordentligt så ni vet att ni får ledigt från jobb/skola, samt observera att SM i Krok och Höjd arrangeras samma helg. Ansökan ska vara förbundet tillhanda senast söndag 6 september och ni blir meddelade inom en vecka efter det vilka som kommer att åka.

Styrelsen kommer utifrån ansökningarna välja ut de som vi bästa anser kan representera förbundet både vad de gäller kaninernas prestationer och förarnas erfarenhet.