SKHRFonline


Svenska Mästerskapen i Krok och Höjd 2017

Värmlands Kaninhoppare bjuder in till
Svenska Mästerskapen i Krok och Höjd 2017!
30 september – 1 oktober
Älvenäs Industrihotell, Vålberg, Karlstads kommun.

Värmlands Kaninhoppare önskar alla hjärtligt välkomna till Svenska Mästerskapen i krokig bana och höjdhopp 2017! Helgen den 30 september – 1 oktober kommer bli en spännande, rolig, känslomässig och minnesvärd helg, både för publik och deltagare. Vi hoppas att så många som möjligt kan dela den här upplevelsen med oss och vi är väldigt stolta över att vår klubb står som arrangör. För att helgen ska bli så bra som möjligt finns lite info nedan. Vid frågor kontaktas någon av kontaktpersonerna som står angivna på Skuttli.

Adress:
Älvenäs Industrihotell
Älvenäsvägen 111A
660 50 Vålberg

Tider:
Invigningen kommer preliminärt att hållas klockan 08.30 på lördag morgon och första start klockan 09.00. På söndagen börjar finalen klockan 09.00. Tiderna kan komma att ändras vid stort antal starter.

Boende:
Enstaka boenden finns i Vålberg/Grums och flertalet hotell, vandrarhem och campingar finns i Karlstad (ca 15 minuter från tävlingsplatsen). Förslag på boenden:
Camping med stugor, tältplatser och plats för husvagn/husbil:
http://firstcamp.se/skutberget-karlstad/
http://www.bomstadbaden.se/

Hotell:
http://www.rasta.se/grums/hotell/
https://www.scandichotels.se/hotell/sverige/karlstad/scandic-klaralven

Mat:
Lättare matställen, i form av pizzeria och gatukök, samt mataffär finns i närheten av lokalen. Klubben kommer dessutom ha ett café på plats med försäljning av bland annat snacks och dricka.
Anmälan är bindande. Stryker du dig efter sista anmälningsdag är du betalningsskyldig om du inte kan visa upp veterinärintyg, läkarintyg eller är försatt i karantän. Vid frågor som rör betalning kontaktas klubbens kassör Yvonne Karlsson.

Sista anmälan: 10 september

Mer info hittar ni på Skuttli:
http://skuttli.se/CompetitionOverview.aspx?CompetitionId=1372