SKHRFonline


Månadsbrev juni


Hej på er!

Eftersom aprils månadsbrev kom sent i april hann vi gå ända in i juni innan nästa kom. Det här månadsbrevet får täcka både maj och juni helt enkelt. Sedan sist har både SM och domarkursen varit och vi vill säga ett stort grattis, både till våra nya svenska mästare och till våra nya domaraspiranter

 

Den nya styrelsen börjar komma in i arbetet och vi hoppas att det inte ska längre märks så mycket att det är nya på flera poster. Den senaste tiden har vi lagt väldigt mycket energi på GDPR och inom kort kommer det komma ett utskick till alla klubbar och medlemmar ang detta.

 

Framförhållning

På senare tid har styrelsen fått in del dispenser och önskemål om sena ändringar i tävlingsprogrammen. Vi vill påminna om att senast 2 veckor innan sista anmälningsdag ska plats vara klart och senast 7 dagar innan sista anmälningsdag ska klasser och bedömning vara utlyst. Dessa regler är för att tävlande runt om i Sverige ska kunna planera sitt tävlande och därför är det viktigt att det följs. Naturligtvis kan det hända saker ibland men vi upplever att en hel del sena ändringar hade gått att undvika med lite längre planering från klubbarnas sida.

 

Utskotten

Vi hälsar flera nya medlemmar välkomna in i utskotten. I dagsläget ingår följande personer i respektive utskott

AG: Michelle Elofsson, Johanna Härsjö, Pepple Holst Wiik, Sandra Magnusson, Cecilia Lindgren

DK: Melina Svensk Larm, Erica Svensson, Felicia Ragnarsson, Stina Pettersson, Emma Berntsson Lundberg, Louise Andersson, Jennie Svensk

MVG: Hendrike Palm, Marica Andersson, Michaela Glansk, Johanna Höckerbo.

 

PR-ansvarig

Vi söker en ny PR-ansvarig som kan arbeta med att promota vårt förbund i sociala medier samt vara kontaktperson när det hör av sig olika personer och vill göra reportage. Är du intresserad? Hör av dig till styrelsen@skhrf.com .

 

Hindertillverkare

Förbundet efterlyser hindertillverkare (med företag) till en eventuell större beställning av hinder. Vi har gått ut med en specifik förfrågan till de hindertillverkare vi känner till, men har du ett registrerat företag och är intresserad av ett eventuellt samarbete, hör av dig till styrelsen omgående så berättar vi mer.

 

Minnespokal

På Midnattsolstävlingen som Västerbotten arrangerar i mitten på juni kommer det för första gången tävlas om ett vandringspris till minne av vår medlem Malin Degerman som tyvärr lämnade oss precis innan förra årets Midnattssols. Pokalen delas ut i lättklassen och tilldelas den som kommer precis utanför placering i Myggacupen.

 

Omfördelning av bidrag från Agria

Från och med nästa år kommer vi göra en omfördelning av det bidrag vi får från Agria till SM och Agriadeltävlingarna. Varje SM kommer få 2000 kr från Agria istället för de 1500 idag och varje Agriadeltävling kommer få 1000 kr istället för dagens 1300 kr. Omfördelningen görs för att vi upplever att behovet av bidrag är större när man har en inomhustävling än på Agria-deltävlingarna som ofta är utomhus.

 

Elektronisk tidtagning

Styrelsen fick i uppdrag att titta över möjligheterna att köpa in elektronisk tidtagning att använda på bland SM. Vi är full gång och letar lämpliga alternativ som både ska vara smidiga att använda och lätta att frakta. Har ni några bra tips tar vi tacksamt emot dem.

 

Datum att hålla koll på:
16-17/6 Agriacup (Agria 19:e) Lövånger, arrangör ACKH
14-15/7 Agriacup (Agria 14:e) Falsterbo, arrangör SKH
28-29/7 Agriacup (Agria 28:e) Europride arrangör 08KT
20-21/10 SM i krok och höjd, arrangör VÄSKH

 

 

Bra adresser:

SKHRFonline – http://online.skhrf.com

Styrelsen – styrelsen@skhrf.com

Kassören – kassor@skhrf.com

Domarkomittén – DK@skhrf.com

Avelsgruppen – AG@skhrf.com

Valberedningen – valberedningen@skhrf.com

Kaninregistret – KR@skhrf.com

Protokollfrågor – protokoll@skhrf.com

Rikshoppet – rikshoppet@skhrf.com