SKHRFonline


Månadsbrev decemeber

Hej på er!

Redan dags för månadsbrevet för december. Tiden bara rusar iväg och snart är det ett nytt år som förhoppningsvis innehåller massa spännande kaninrelaterade saker.

Årsstämman 2019

Mycket tjat om stämman men det är ju en av vårens viktigaste händelser. Stämman är som sagt 13-14/4. Glöm därför inte bort att klubbarna måste ha haft sina årsmöten senast 13/3. Det är också sista dag att rapportera in ombud och skicka in motioner. Valberedningen vill också ha in förslag på lämpliga kandidater till styrelsen. I år fungerar det lite annorlunda mot tidigare år – När valberedningens förslag har kommit ut har man två veckor på sig att föreslå ytterligare kandidater. Därefter kan man inte längre föreslå personer. De personer som föreslagits men inte kommit med på valberedningens förslag är de som är möjliga att föreslå på årsstämman – inga andra!

Jubileumstävling 2019

Under 2019 fyller förbundet 25 år och det vill vi naturligtvis fira med en tävling. Vi har tidigare gjort ett utskick om att jubileumstävlingen finns att söka som arrangemang. Är ni ute i klubbarna sugna på att arrangera så tveka inte att skicka in en ansökan senast 1/3

Domarkonferens

DK planerar att hålla en domarkonferens i Stockholm 9/2. Arrangemanget ligger uppe på Skuttli och där finns också all information om tillställningen

Tävlingsannonser

Styrelsen vill påminna klubbarna om att det är viktigt att ni kollar igenom era tävlingsannonser på Skuttli. Många gånger står det information i dem som sen visar sig inte gälla. Det kan vara tex information om betalningar, klassordning osv. Det är viktigt att man som tävlande kan lita på den informationen som står där. Behöver man av någon anledning ändra efter att personer börjat anmäla sig måste man se till att information om det går ut tidigt. Det är inte okej att enbart ändra tex bedömning på Skuttli utan att meddela de som redan anmält sig.

Domarkurs

Domarkursen hålls 30/5-2/6. Annons med information ligger ute på SKHRF Online.

Datum att hålla koll på:

1/3 sista ansökningsdag SM i krok och höjd, Jubileumstävlingen

30-31/3 Agria cup deltävling 1, Gotland (Agria 30/3) arrangör GoKH

13-14/4 Årsstämman med efterföljande tävling Frykstahöjden, arrangör VKH

11-12/5 SM i rak och längd Iggesund, arrangör HäKH

30/5-2/6 Domarkurs Skellefteå Arr ACKH

15-16/6 Österjörn Agria cup deltävling 2 (Agria 15/6) arrangör ACKH

13-14/7 Agria cup deltävling 3 (Agria 13/7) Falsterbo arrangör SKH

Bra adresser:

Styrelsen – styrelsen@skhrf.com

Kassören – kassor@skhrf.com

Domarkomittén – DK@skhrf.com

Avelsgruppen – AG@skhrf.com

Valberedningen – valberedningen@skhrf.com

Kaninregistret – KR@skhrf.com

Protokollfrågor – protokoll@skhrf.com

Rikshoppet – rikshoppet@skhrf.com