SKHRFonline


Månadsbrev December 2015

Då var vi framme vid årets sista månadsbrev och det blir ett oerhört kort ett.

December har varit en lugn månad och nästan lite som lugnet före stormen. Årsskiftet är en fräsch start på många sätt och vis, en ny tävlingssäsong startar, de nya reglerna som beslutades om på stämman börjar gälla. Den här gången när jag skriver att det nya reglementet ligger på hemsidan så menar jag faktiskt det, samt filen med endast ändringarna om man vill läsa in sig extra på just de.

Det nya året startar ju som så många år innan, men en av årets största tävlingar på Kistamässan, så jag passar på att önska stort lycka till, till alla ekipage som ska delta och vill bara påminna om att det är en stor mässa med massor av publik så försök att tänka förbi nerverna så att hanteringen är på topp, de där nerverna kan ju annars lätt ställa till det lite och man vill gärna lite mer än våra fyrbenta ibland så våga ta några djupa andetag och slappna av så gott det går innan start för att visa upp kaninhoppningen från den bästa sidan.

Jag vill även slå ett slag för att förberedelserna inför stämman är i full gång. Som klubb gäller det att komma ihåg att skicka in årsrapporten i tid och fundera på om det är några motioner som ska skickas in. Valberedningen ska ta fram ett nytt förslag på styrelsens sammansättning så skicka gärna in om ni har några tips på medlemmar som skulle passa bra i styrelsen.

1 januari –nya reglerna som röstades igenom på stämman 2015 börjar att gälla
1 februari – manusstopp RH
1 mars – sista ansökningsdag SM Krok & Höjd
30 mars – sista dag att skicka in årsrapporter och motioner till stämman
30 april Årsstämman Umeå
5-8 maj Domarläger Bergkvara
14-15 maj SM i Rak och Längd Iggesund HäKH
18-19 juni – Sveland Cup Österjörn AcKH
9-10 juli – Sveland Cup Falsterbo SKH
30-31 juli – Sveland Cup Sundsvall ÅKH