SKHRFonline


Månadsbrev april


Hej på er!

Här kommer månadsbrevet för april från förbundet. I skrivande stund är stämman nyligen avklarad – i år med helt nytt upplägg under söndagen där det hölls ett antal föreläsningar och diskussionspass. Något som vi i styrelsen uppfattar var mycket uppskattat av de som deltog. Klubbar – glöm inte att söka reseersättning om ni var närvarande båda dagarna enligt tidigare utskick. Ansökan görs på blanketten reseersättning som finns att ladda ned från hemsidan.

 

Ny styrelse

Årsstämma betyder ny styrelse och i år är det fler än vanligt som är helt nya i styrelsen. Vi har satt igång i full fart och de flesta är redan inne i arbetet. Vi vill dock flagga för att som alltid när det är en ny styrelse tar det ett litet tag innan allt är på plats och har fått sina behörigheter Det kan därför göra att vissa saker tar lite längre tid än vanligt.

Styrelsen konstituerade sig enligt följande:

Ordförande: Linda Arvidsson

Vice ordförande: Erika Djerf

Kassör: Tarkan Sönmez

Sekreterare: Maria Ljung

Vice sekreterare: Johanna Höckerbo

Ledamöter: Jennie Svensk, Malou Hallström, Elin Lundqvist, Elin Gardelius

Suppleanter: Alecsandra Ladås, Ida Tanghöj, Päpple Holst Wiik

 

Utskotten

Även till utskotten valdes nya sammankallande på stämman och dessa är följande:

AG: Michelle Elofsson

DK: Melina Svensk Larm

MVG: Hendrike Palm

MVG har legat vilande i några år men nu på stämman var det ett hugat gäng som vill väcka gruppen till li igen. Vi i styrelsen tycker det är jättekul och vet att de har massor av planer för framtiden.

 

DK söker även två nya medlemmar till utskottet. Är du domare och intresserad av detta så hör av dig till dk.skhrf@gmail.com

 

Kaninregistret

På stämman tackade vi av Anna Odelfalk som skött kaninregistret under många år med bravur! Ny kaninregistrator är Michelle Elofsson, hon har arbetat parallellt med Anna en tid så förhoppningsvis kommer bytet gå smidigt för alla.

 

Gårdsnamnsansvarig

Även vår gårdsnamnsansvarig som skött uppdraget i många år tackades av vid stämman och den uppgiften axlas nu av avelsgruppen tillsammans. Förhoppningsvis kan vi hitta mycket vinster i att kaninregistret och gårdsnamnen hanteras av samma personer. Gårdsnamnsansökningar skickas till ag@skhrf.com

 

Verksamhetsbidraget

Straxt innan jul fick klubbarna ett verksamhetsbidrag utskickat till sig. Vi vill påminna de klubbar som ännu inte återkopplat vad de använde pengarna att göra det till styrelsen@skhrf.com så snart som möjligt.

 

Klubbtävlingar

Från och med årsskiftet är det tillåtet för klubbarna att anordna s k klubbtävlingar som bara är för medlemmarna i den egna klubben. Vi vill påminna om att dessa tävlingar ska rapporteras in till förbundet, detta framförallt för att inte cert får delas ut på dessa tävlingar så vi måste veta när vi ska plocka bort  dessa.

 

Inbjudan till Danish Open

Danmark har bjudit in oss till deras tävling Danish open. Tyvärr infaller det samtidigt som vi håller Svenska Mästerskapen i rak och längd, men är det någon som ändå är sugen på att åka dit finns det mer information på http://danishopen2018.kaninhop.dk/ Tänk på att pinnar och cert tagna i Danmark inte räknas hos oss.

Agria cup Österjörn

Tyvärr renoveras campingen som MIdnattssols och Agria brukar hållas på. Tävlingen kommer därför att flyttas till en annan plats i Skellefteå kommun. Mer information kommer så fort det är klart.

 

 

Datum att hålla koll på:

10-13/5 Domarläger, arrangör VÄSKH
19-20/5 SM i rak och längd, arrangör KoKH
16-17/6 Agriacup (Agria 19:e) Österjörn, arrangör ACKH
14-15/7 Agriacup (Agria 14:e) Falsterbo, arrangör SKH
28-29/7 Agriacup (Agria 28:e) Europride arrangör 08KT
20-21/10 SM i krok och höjd, arrangör VÄSKH

 

 

Bra adresser:

SKHRFonline – http://online.skhrf.com

Styrelsen – styrelsen@skhrf.com

Kassören – kassor.skhrf@gmail.com

Domarkomittén – DK@skhrf.com

Avelsgruppen – AG@skhrf.com

Valberedningen – valberedningen@skhrf.com

Kaninregistret – KR@skhrf.com

Protokollfrågor – protokoll@skhrf.com

Rikshoppet – rikshoppet@skhrf.com

Sammanställt av Erika Djerf